Behöver du en hemsida?

Jag bygger fräscha lättskötta och prisvärda hemsidor för privatpersoner, föreningar och mindre företag. Genom att jag bygger sidorna med det välkända och hyllade bloggverktyget WordPress i grunden, så får ni som kund ett väldigt lättskött, flexibelt, innovativt och säkert adminstrationsverktyg på köpet.

Fördelen med detta är t ex att flera kollegor får tillgång till admin med olika behörigheter och att ni lätt kan bygga medlemsregister och nyhetsbrevs-service. Det är också förhållandevis lätt att i framtiden bygga om hemsidan och fräscha upp den med en helt ny design, utan att ens behöva flytta bilder, text och annan media.

Har ni ingen domänadress eller ett webbhotell så hjälper jag er med att registrera det, och dessutom till ett väldigt förmånligt pris, runt 300 kr/ per år. Då får ni också ett obegränsat antal e-mailadresser till ert förfogande, och en webbmail-service så att ni kan sköta er e-post online om så önskas.

Er hemsida är också förberedd med verktyg för att den omgående ska kunna användas som blogg, och då dra fördelarna av bloggsfären som en del i informationsflödet eller marknadsföringen. Ett annat fördelaktigt argument är att wordpress-baserade hemsidor generellt träffar högt i sökmotorerna.

Kontakta mig och berätta vad ni behöver hjälp med, så ska jag försöka ge er ett förslag som passar både era behov och er plånbok. Jag skapar även grafiska varumärken och logotyper och kan leverera till tryckeri.