I behov av en hemsida?

Jag bygger fräscha lättskötta och prisvärda hemsidor för privatpersoner, föreningar och mindre företag. Genom att jag bygger sidorna med det välkända och hyllade bloggverktyget WordPress i grunden, så får ni som kund ett väldigt lättskött, flexibelt, innovativt och säkert adminstrationsverktyg på köpet.

Det finns många fördelar med detta, som att t ex flera kollegor kan ha tillgång till admin med olika behörigheter och att ni lätt kan bygga medlemsregister och nyhetsbrevs-service.

Er hemsida är också förberedd med verktyg för att den omgående ska kunna användas som blogg, och då dra fördelarna av bloggsfären som en del i informationsflödet eller marknadsföringen. Ett annat fördelaktigt argument är att wordpress-baserade hemsidor generellt träffar högt i sökmotorerna.

Kontakta mig och berätta vad ni behöver hjälp med, så ska jag försöka ge er ett förslag som passar både era behov och er plånbok. Jag skapar också grafiska varumärken och logotyper och kan leverera det och andra trycksaker till tryckeri. Jag fotograferar och gör även enklare videofilmer vid behov.