Snickeri

Verkstaden är ansvarig för att bygga underhållsuppgifter i skogen, trädgården, fältet och för andra expeditionsministärer uppgifter. Man kan säga att vi har en skyldighet att agera som en typ av bläckfisk för andra verkstäder.
Det kräver ingen tidigare erfarenhet av konstruktion för att delta i vår verkstad. Vi börjar alltid med den enskilde. Vårt arbete är mycket varierande:
– Ibland är det nybyggnation som är på programmet – så vi arbetar med
konstruktioner, tapetserare och färg
– Nästa dag vi flyttar män eller assistenter inom jordbruket eller i trädgården.
Ibland genomför vi mindre snickeri och uppgifter snickerier. På grund av våra olika uppgifter, vi har mycket kontakt med mångamänniska. Vi pratar med personal och boende om lösningar. Vi arbetar med utanför hantverkare. Vi pratar med leverantörer och handel i
DIY. På så sätt är vi regelbundet i kontakt med det lokala området, och blir Egholts ”ansikte insatser”.
Som användare av verkstaden kommer du att få sakkunnig undervisning och handledning i undervisningen av diverse material och användning av verktyg och tekniker. På så sätt kan du att bekanta sig med de verktyg och material du arbetar med. Trygghet och säkerhet är viktiga för Egholt allmänhet, men snickeri i Framför allt därför är dessa områden särskild uppmärksamhet. Som användare får du förses med personlig skyddsutrustning och kläder

Den fysiska miljön
Snickeri ligger centralt på Egholt, i vår stora lada. Här har vi ca. 30 m2.med arbetsbänkar och olika maskiner, här står vi i regnet, och reparera möbler eller bildar teman för daglig användning på Egholt.